Servicii de Dezvoltare Digitală oferite de SenDesign

Oferta

SenDesign, partener oficial Aiki-Concept, ofertă servicii specializate pentru mediul educațional. Sunt vizate instituțiile începând de la grădinițe și after-school-uri până la licee și universități. Aceste servicii includ: Web Design, Dezvoltare Web, Dezvoltare Aplicații Mobile, Dezvoltare Software și Publicitate Online.

Aplicații Specializate

Pe lângă oferta de servicii de dezvoltare digitală, SenDesign pune la dispoziție și numeroase aplicații și module realizate special pentru interacțiunea elev / student  – cadru didactic. Astfel cursurile sunt realizate într-un mod interactiv și modern, special adaptat la standardele europene de educație.

Portofoliu SenDesign pentru Educație

Modulul UNIVERSITAS

Tot ce are nevoie un student și tot ce își dorește un profesor! Universitas este unealta perfectă pentru toate instituțiile și formele de învățământ. Treci în mediul online, învățământ direct din buzunar. Aprofundare facilă prin interacțiunea student – profesor.

DRPCIV - Chestionare Auto

O aplicație de chestionare / teste grilă pentru examenul auto teoretic. Este doar un exemplu de ce poate fi realizat prin intermediul tehnologiei mobile. Aplicația poate fi adaptată pentru orice subiect și orice tip de chestionar.

Universitatea Titu Maiorescu

Website-ul realizat pentru Universitatea Titu Maiorescu din București, special gândit pentru mediul educațional universitar.

THE EARLY LEARNING PROGRAM

O aplicație pentru grădinițe și after-school-uri, ce rulează pe sistemele de operare Windows, din care profesorul își poate alege fișierul video educativ care să ruleze. Acest program a fost proiectat special pentru a putea fi folosit cu un Smart Boards și controlat cu ajutorul dispozitivului specializat.