Tabere, concursuri, evenimente trecute și viitoare

Examen de grad 10 decembrie 2019

Practica și Teorie

KAMAE: dobândește o stare de atenție pe tatami și în viata fata de momentele tensionate.
LOVITURI: obișnuiește corpul și mintea cu situații mai putin plăcute.
CĂDERI: își concentrează atenția pe pe ridicarea din cădere, obișnuiește mintea cu optimismul, îl ajuta în găsirea soluțiilor potrivite pentru momentele grele de pe tatami și din viata.
DEPLASAREA – IEȘIREA ÎN AFARA AXEI ATACULUI: obișnuiește corpul și mintea cu mobilitatea fizica și mentala, cu plasamentul în spatele pericolului  fizic sau mental.
PROCEDEELE: dau o stare de siguranța interioara prin atitudinea fata de atacator cu posibilitățile pe care le are cel ce se apără, datorita stării lui interioare echilibrate alege sa păstreze controlul și armonia.

Tabăra de iarnă

Seminarii și pregătire

Tabăra – cantonament copii se adresează membrilor cluburilor de aikido și elevilor din exterior care doresc sa se familiarizeze cu aikido și sa beneficieze de efectele sportive
și recreative ale taberei.
Antrenamentele vor fi dozate pe categorii și nivel de pregătire, se va tine cont de nivelul fizic al fiecărui participant.
In costurile și programul taberei sunt incluse transportul, cazare + 3 mese pe zi, in pensiune elevii au acces la media și comunicare, în limita programului alocat.
Acest program cantonament este favorabil creditat pentru examenele de centura.
Adulții pot însoți elevii participanți în măsura locurilor.